مشهورترین ازدواج‌های سیاسی در جمهوری اسلامی

احمدی‌نژاد و پسران

 

اعظم ویسمه :نوروز امسال برای خانواده احمدی‌نژاد متفاوت از سال‌های گذشته بود. در ایام نوروز محمود احمدی‌نژاد این بار نه در قالب رئیس یك دولت بلكه به عنوان یك پدر به خانه معاون خود رفت تا دختر او را برای پسر بزرگش خواستگاری كند. رحیم مشایی گذشته از آنكه معاون احمدی‌نژاد و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است از افراد بسیار نزدیك به رئیس‌جمهور شناخته می‌شود كه نه‌تنها نظراتش برای احمدی‌نژاد مهم است بلكه رئیس دولت نهم تاكنون بارها از این معاون پرحاشیه خود در مقاطع مختلف دفاع همه‌جانبه‌ای داشته است.

 

بنابراین زمانی كه روی خروجی سایت‌های اصولگرای حامی دولت خبر ازدواج پسر احمدی‌نژاد با دختر مشایی قرار گرفت برای همه قابل پذیرش بود كه با نزدیكی این دو پدر وصلتی میان خانواده‌ها صورت گیرد و احمدی‌نژاد با مشایی فامیل شود.
اما آنچه بیش از همه مورد توجه سایت‌های نزدیك به دولت قرار گرفت و به صورت وسیع پوشش خبری داده شد و حتی بر آن مانور تبلیغاتی صورت گرفت برگزاری یك مراسم ساده برای ازدواج پسر رئیس جمهور بود. در واقع این بار نیز پیش از آنكه ازدواج پسر رئیس‌جمهور خبرساز باشد خود رئیس‌جمهور و شعار ساده‌زیستی او مورد تاكید قرار گرفت.

 

گویا این سادگی در تمامی مراسم ازدواج پسر احمدی‌نژاد رعایت شده است. بر اساس گزارش‌ها محمود احمدی‌نژاد (رئیس‌جمهوری كه شعار مهرورزی سرلوحه كار او است) زمانی كه در ایام عید برای خواستگاری به منزل مشایی می‌رود در حاشیه این مراسم سری هم به منزل صاحبخانه آقای مشایی كه پدر شهید و یك بنای ساختمان است می‌زند. گرچه مشایی پیشنهاد برگزاری یك مراسم هرچند كوچك در یك تالار پذیرایی را داشته اما احمدی‌نژاد با رد این درخواست از صاحبخانه آقای مشایی كسب اجازه می‌كند كه مراسم مردانه در منزل این پدر شهید و مراسم زنانه در منزل مشایی برگزار شود.

 

پس از مراسم خواستگاری و گرفتن جواب «بله» از عروس خانم خانواده احمدی‌نژاد و مشایی راهی مشهد می‌شوند. خطبه عقد توسط حاج‌آقا ثمری امام جماعت مسجدسلمان ریاست‌جمهوری میان زوجین جاری می‌گردد و مهریه عروس خانم 14 سكه بهار آزادی به نیت چهارده معصوم تعیین می‌شود. پس از برگزاری مراسم عقد در مشهد یك مراسم عروسی نیز همان طور كه احمدی‌نژاد خواسته بود با دعوت از 20 مهمان مرد و 25 مهمان زن در منزل صاحبخانه مشایی و پدر عروس برگزار می‌شود. 

مراسم ازدواج نزدیك به چهار ساعت طول كشیده و با پذیرایی میوه و شیرینی همراه بوده است.
در پایان این مراسم هم نماز جماعت مغرب و عشا به امامت احمدی‌نژاد برگزار شده است. مهدی احمدی‌نژاد فرزند بزرگ رئیس‌جمهور از فروردین امسال داماد مشایی است. 24 سال سن دارد و اكنون پس از اتمام تحصیل در رشته عمران از دانشگاه علم و صنعت كه روزی محمود احمدی‌نژاد در آنجا به دانشجویان درس می‌داد و عضو انجمن اسلامی آن بود، مشغول گذراندن دوران سربازی است.

 

مهدی در دوران ریاست‌جمهوری پدر به شورای مركزی جامعه اسلامی دانشجویان راه یافت و فعالیت سیاسی را برای خود تعریف كرد اما احمدی‌نژاد سه فرزند (دو پسر و یك دختر) دارد كه در دوران ریاست‌جمهوری دو فرزند خود را به خانه بخت فرستاده است. پیش از این در سال 84 وصلتی میان خانواده احمدی‌نژاد و خورشیدی صورت گرفت و پسر احمد خورشیدی با دختر رئیس‌جمهور ازدواج كرد. سردار احمد خورشیدی نیز از لحاظ سیاسی از افراد نزدیك به احمدی‌نژاد است. او كه در انتخابات دوره هشتم مجلس از حوزه انتخابیه گچساران كاندیدا شده بود موفق به راهیابی به مجلس نشد.

 

پدر همسر دختر احمدی‌نژاد، سردار خورشیدی دبیركل جمعیت «خدمتگزاران» است كه در انتخابات دوره سوم شوراها نقش كلیدی را برای هماهنگی گروه‌های حامی دولت در این انتخابات ایفا كرد و خورشیدی گزینه احتمالی شهرداری تهران در صورت پیروزی حامیان دولت در انتخابات شوراها بود. مراسم ساده ازدواج پسر رئیس‌جمهور مورد توجه سایت‌های خبری قرار گرفت اما با شناخت خانواده‌هایی كه احمدی‌نژاد با آنها وصلت كرده است می‌توان نتیجه گرفت رئیس‌جمهور نه‌تنها در انتخاب همكاران خود سعی دارد نزدیك‌ترین افراد را در پست‌های كلیدی قرار داده و به آنها مشاغل متعدد بسپارد بلكه برای دختر و پسر خود نیز از میان نزدیك‌ترین افراد زوج برمی‌گزیند.

 

در اینجاست كه مناسبات سیاسی و خانوادگی شخصیت‌ها به هم گره می‌خورد و همان‌طور كه پیش از این بسیاری از چهره‌های سیاسی شاخص ترجیح دادند با خانواده‌های هم‌سطح و هم‌گرایش خود وصلت كنند، احمدی‌نژاد نیز در كسوت ریاست‌جمهوری خانواده مشایی و خورشیدی را برمی‌گزیند.

 
 


نظرات بازدیدکنندگان:

نام و نام خانوادگی:
پست الکترونیکی (email):
* متن نظر:
    

 
نرم افزار: ناشر نشریات شرکت پویندگان دنیای ارتباطات (پویاسافت)